Despre noi

Noi nu ne ocupăm de condimente, noi ne ocupăm de oameni și îi servim cu condimente.

Cine suntem

S.C. C.I.S. COM SRL este o societate comercială înființată în anul 1998, având ca obiect de activitate ambalarea și distribuția de condimente. Denumirea firmei provine de la inițialele celor doi asociati: Claudiu(C)și Ileana(I) Span(S). Firma noastra este situată în NV României, în județul Maramureș, la doar 2 km de Baia Mare.

Viziunea noastră

La început a fost o mică afacere de familie, care datorită corectitudinii, seriozitații, a calității produselor, a ambalajului atractiv, cât și a prețurilor corect aplicate, a crescut continuu de-a lungul anilor, acumuland experienta in toate domeniile.

Ce oferim?

Atât produsele cât şi relaţiile cu clienţii sunt de cea mai bună calitate.

Poziționarea companiei CIS în piață

Ca și poziționare în piață compania CIS practică prețuri medii în combinație cu o calitate foarte bună a produselor, deviza noastră este:``calitate foarte bună a produselor, ambalaj atractiv, la preţuri corecte!

Sortimentație mare

Oferim o sortimentație variată la ceea ce înseamnă mirodenii și condimente. Suntem extrem de deschiți la propuneri de produse noi sau alte gramaje.

Livrarea produselor

Suntem renumiţi pentru faptul că livrăm marfa la clienţi foarte rapid: 24-72h -livrări se fac pe întreg teritoriul Romaniei - cu o comandă minimă din punct de vedere valoric.

Calitate garantată 100%

Printr-o selecție foarte atentă a furnizorilor și a materiei prime garantăm că avem produse de foarte bună calitate.

Politici comerciale

Pentru firmele de distribuție oferim: - Programe de insertivare a produselor în piață. - Bonusarea companiei și a forței de vânzare în funcție de realizări. - Susținere din partea noastră în piață prin prezența unui reprezentant de vânzări al companiei noastre în mod periodic.

Marcă privată

Deții un lanț de magazine, un magazin online cu produse alimentare sau ești distribuitor? Cum ar fi să ai în magazine sau să vinzi altora condimente cu propria ta etichetă? Noi, cei de la CIS Condimente vă oferim MARCĂ PRIVATĂ la condimente și mirodenii!